PMK Coordinating Minister Ensures Attending 107th Muhammadiyah Anniversary in Umsida

[:id]umsida.ac.id –  Sejumlah Tokoh Nasional memastikan akan hadir dalam perayaan Milad Muhammadiyah ke-107 yang akan dilaksanakan di Universitas Muhammadiyah Sidoarjo (Umsida), Sabtu (23/11).
Diantaranya adalah Prof Dr Muhajir Effendy MAP Menteri Koordinator Bidang Pembangunan Manusia dan Kebudayaan Indonesia, Dra Hj Khofifah Indar Parawansa MSi Gubernur Jawa Timur,  Dr KH Haedar Nashir M Si ketua PP Muhammadiyah. Bertempat di Auditorium Ahmad Dahlan Lantai 5 Kampus 1 Umsida, acara ini diikuti ribuan peserta dan kader Muhammadiyah.
Milad Muhammadiyah ke-107 merupakan kegiatan yang sangat penting bagi pimpinan dan warga Muhammadiyah untuk melihat kembali perjalanan seabad Muhammadiyah dan memproyeksikan gerakan Muhammadiyah pada abad kedua, dalam berbagai dimensinya, mulai dari faham keagamaan dan dakwah Muhammadiyah sampai dengan masalah2 yang berkaitan dg pendidikan, kesehatan, sosial ekonomi, politik, dan masalah membangun peradaban dunia.

Ditulis etik siswatiningrum

[:en]umsida.ac.id – A number of national figures have confirmed that they will attend the 107th anniversary of Muhammadiyah to be held at the Muhammadiyah University of Sidoarjo (Umsida), Saturday (11/23).
Among them were Prof. Dr. Muhajir Effendy MAP Coordinating Minister for Human Development and Culture of Indonesia, Dra Hj Khofifah Indar Parawansa MSi Governor of East Java, Dr. KH Haedar Nashir M Si, chairman of PP Muhammadiyah. Located in the Ahmad Dahlan Auditorium 5th Floor, Campus 1 Umsida, this event was attended by thousands of Muhammadiyah participants and cadres.
The 107th Muhammadiyah anniversary is a very important activity for leaders and citizens of Muhammadiyah to look back on a century-long journey of Muhammadiyah and to project the Muhammadiyah movement in the second century, in various dimensions, ranging from religious ideology and Muhammadiyah preaching to issues relating to education, health, socio-economic, political, and problems of building world civilization.

Written by Etik siswatiningrum[:]