CIFET cooperates with BNI Syariah for international conferences

[:id]Umsida.ac.id – Fakultas Agama Islam (FAI) Universitas Muhammadiyah sidoarjo (Umsida) menggandeng BNI Syariah  dalam penyelenggaraan acara seminar internasional Conference on Inslamic and Tecnology (CIFET) and Conference on education inovation Though technologies society and its application, sabtu (21/9).

BNI syariah memberikan dukungan pada acara tersebuty dalam bentuk sponsorship. Selain itu, pada moment tersebut, BNI Syariah yang diwakili oleh Imam hidayat, Regional head BNI Syariah Wilayah Indionesia memberikan beasiswa kepada mahasiswa Umsida yang kurang mampu. Penyerahan beasiswa dilakukan dengan bekerja sama bersama yayasan Hasanah Titik.

Ditemui seusai acara, Imam hidayat menjelaskan, “Beasiswa diberikan kepada mahasiswa yang memenuhi kriteria delapan asnaf.” jelasnya.  Ia menambahkan jika dengan kerjasama dalam bentuk beasiswa ini merupakan salah satu wujud  Corporate Social Responsibility (CSR) BNI Syariah terhadap lingkungan pendidikan.

BNI Syariah memberikan layanan payroll dan pengelolaan SPP kepada mahasiswa Umsida. Diharapkan  kerjasama ini mampu memberikan sinergitas positif untuk kedua belah pihak. Termasuk memberikan solusi bagi civitas akademika dalam bertransaksi sesuai prinsip syariah dan menguntungkan bagi kedua belah pihak. Terutama dalam hal pengelolaan transaksi keuangan melalui produk dan jasa perbankan syariah. (Iis)

[:en]

Umsida.ac.id - Faculty of Islamic Religion (FAI) Muhammadiyah University of Sidoarjo (Umsida) cooperates with BNI Syariah in organizing international seminars Conference on Inslamic and Technology (CIFET) and Conference on education innovation Innovation Though technologies society and its application, Saturday (21 / 9).

BNI Syariah provides support for the event in the form of sponsorship. In addition, at that moment, BNI Syariah, represented by Imam Hidayat, BNI Syariah Regional Head of the Indonesian Region gave scholarships to Umsida underprivileged students. The awarding of the scholarship was done in collaboration with the Hasanah Titik foundation.

Met after the event, Imam Hidayat explained, "Scholarships are given to students who meet the eight criteria for asaf." he explained. He added that the collaboration in the form of scholarships is one form of BNI Syariah Corporate Social Responsibility (CSR) towards the educational environment.

BNI Syariah provides payroll services and SPP management to Umsida students. It is hoped that this collaboration will be able to provide positive synergy for both parties. Including providing solutions for the academic community to conduct transactions according to sharia principles and be beneficial for both parties. Especially in terms of managing financial transactions through Islamic banking products and services. (Iis)

[:]